Bryllupsvideo - Viktig å ta vare på minnene.

Alle bryllup bør filmes, enten om man får noen venner til å filme eller om man leier inn profesjonell videofotograf.
Ved å benytte venn kan kvalitet og omfang av video bli litt forskjellig, hvis ikke han/hun kan dette fra før av.
Det er da det kan være greit å leie inn videofotograf med erfaring, og i tillegg kan venn/venninne isteden være med på festen uten å måtte tenke på filming.

jkfotovideo har erfaring med videoproduksjon av forskjellige type bryllup, som norsk-, afrikansk-, tyrkisk-, persisk-, vietnamesisk og pakistansk bryllup.

Hvordan jobber vi?

Vielse


Videofotograf møter opp i god tid før vielse for å rigge utstyr, samt filme detaljbilder i kirken og gjester som ankommer.
Vi sikrer god lyd slik at deres "Ja" høres tydelig på filmen. Vielsen filmes alltid non-stop, slik at man ikke går glipp av noe.
I tillegg filmes det alltid litt utenfor kirken når vielsen er ferdig, og videofotograf blir helt til brudeparet drar videre.

Fest


Under festen filmes alle talere, dans, underholdning og kakeskjæring, eller hva dere ønsker skal bli filmet. Dette avtales på forhånd med brudepar. Det filmes ikke når det spises mat, den skal dere få lov å spise i fred. Ved taler benyttes trådløs mikrofon som sikrer god lyd.Flerkameraproduksjon


Ved flerkameraproduksjon er det 2 eller flere videofotografer til stede. Fordelen med dette er at det da blir flere kameravinkler som gir en mere variert og profesjonell video.
F.eks under vielsen står kameramann 1 midt i kirken, og den andre står på galleriet (eller ved alteret) og fanger oversiktsbilder. Også under festen får man en bedre video, der f.eks kameramann 1 filmer talere og den andre filmer reaksjonene til festdeltakere.

Redigering


Vi redigerer alt til en fin bryllupsvideo. Alt klippes med fine overganger der dette passer, og total lengde for en video av vielsen vil ligge på ca. 30-45min (avhengig av lengde på vielsen). Total lengde på film fra festen kan variere en del (1t-3t), men all video av talere beholdes i sin helhet uansett.

Hvis det ønskes, kan det også lages en høydepunkt-video (musikkvideo stil), som en oppsummering av dagen. Her gir brudepar tilbakemelding om musikkønske i filmen.
(Se flere eksempler på dette i fanen «Video»)

Levering


Ferdig redigert video leveres som videofil på ekstern hardisk eller minnepenn, som gjør at dere kan se filmen direkte på pc/mac eller via mediasenter på TV i beste kvalitet. Dette er også en fin måte å ta backup av video, ved å kopiere videofil til flere eksterne harddisker/minnepenn. Vi leverer også all råmaterialet uten ekstra kostnad, hvis dette er ønskelig.

Pris


Pris for filming av kun vielse med 1stk videofotograf starter på kr 5200,-. Pris inkluderer redigering samt levering av videofil på 1stk ekstern hardisk/minnepenn. (gjelder i Oslo område)

For flere priseksempler er det bare å ta kontakt, siden priser varierer ut i fra hvor det skal filmes, antall videofotografer, og antall lokasjoner/dager osv.

Det er avslag på pris hvis dere ikke ønsker redigering.
Vi leverer da all råmaterialet kopiert over på egen hardisk/minnepenn.